گردآوری سرمایه‌های کوچک، راهکار اساسی رفع چالش‌های اقتصادی و حذف دلالان

به گزارش بانکس : وحید حسن‌زاده، دبیر اتاق تعاون استان تهران در گفت‌وگو با خبرنگار ما، با اشاره به اجرای طرح‌های متنوع برای تعاونی‌های تحت پوشش این اتاق، عنوان کرد: در این زمینه برنامه‌ریزی‌هایی برای تقویت و انسجام بیشتر تعاونی‌ها در عرصه اقتصاد صورت گرفته تا بتوانند اقدامات مؤثری انجام داده و به سهم واقعی خود در اقتصاد نزدیک‌تر شوند.

گردآوری سرمایه‌های کوچک، راهکار اساسی رفع چالش‌های اقتصادی و حذف دلالان

وی ادامه داد: بر اساس همکاری مستمر سه‌جانبه بین اتاق‌های تعاون، اصناف و بازرگانی، موضوع رصد محیط کسب‌وکار در دستور کار قرار گرفته و مطابق با اقدامات اتاق بازرگانی، در نشست شورای گفت‌وگو مقرر شد این موضوع با همکاری اتاق‌های تعاون و اصناف با جدیت پیگیری شود تا به نتایج مطلوب دست یابیم.

دبیر اتاق تعاون استان تهران تأکید کرد: هدف اصلی این برنامه، شناسایی فرصت‌ها و قابلیت‌های اقتصادی مورد نیاز جامعه است.

حسن‌زاده با اشاره به عدم تعادل‌های ایجادشده در بخش انرژی، اظهار داشت: این عدم تعادل‌ها از اولویت‌های اصلی جامعه محسوب می‌شود و باید مورد توجه ویژه قرار گیرد. برای حل این چالش‌ها نیز جذب سرمایه و مشارکت سرمایه‌گذاران ضروری است.

وی در مورد برنامه‌های آتی اتاق تعاون برای پرداختن به اولویت‌های جاری بیان کرد: برنامه‌های ما در حوزه‌های مختلف از جمله تأمین کالاهای اساسی جامعه با قیمت تمام‌شده و عرضه مستقیم محصولات و خدمات خواهد بود.

حسن‌زاده فلسفه تعاون را که مبتنی بر تجمیع منابع مالی کوچک است، همسو با شعار سال دانست و گفت: سرمایه‌گذاری در بخش تولید هدف اصلی این شعار است و جمع‌آوری این منابع مالی نیز ما را در دستیابی به این اهداف یاری خواهد کرد.

دبیر اتاق تعاون استان تهران با تأکید بر اینکه پیوند بین مشاغل و اصناف مختلف می‌تواند تمایز قابل توجهی با دیگر بخش‌ها ایجاد کند، توضیح داد: در واقع محصولات و خدمات تعاونی‌ها در حوزه‌های مختلف تولیدی و خدماتی، می‌تواند به عنوان مواد اولیه مناسب برای سایر شرکت‌ها عمل کرده و زنجیره ارزش ایجاد کند که در نهایت منجر به ارائه خدمات بهتر به جامعه می‌شود.

وی نقطه قوت و مزیت رقابتی تعاونی‌ها را حذف واسطه‌ها و تجمیع سرمایه‌ها دانست و تصریح کرد: این گردآوری منابع مالی کوچک در نهایت به منظور رفع نیازهای اساسی مردم از جمله کالاهای ضروری یا ارائه خدمات از منابع اصلی و حداکثر کردن منافع اعضای تعاونی‌ها خواهد بود.

حسن‌زاده در پایان با اشاره به اینکه ورشکستگی منحصر به بخش تعاونی نیست، خاطرنشان کرد: این پدیده در حوزه‌های مختلف از جمله مؤسسات تجاری و واحدهای صنفی نیز مشاهده می‌شود و به دلایل متعددی از جمله محدودیت‌های مالی و ناپایداری اقتصادی رخ می‌دهد.

نظر خود را با بقیه مخاطبان بانکس به اشتراک بگذارید

دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *